Looking For Anything Specific?

Manavgat Orman Yangını - Ixdglzawywe9am - Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil.

Manavgat Orman Yangını - Ixdglzawywe9am - Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil.. Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü. 1 day ago · manavgat'ta 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. 1 day ago · manavgat orman yangını kim çıkardı? Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli.

1 day ago · manavgat'ta büyük orman yangını: Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde 4 noktada yangın çıktı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. Jul 23, 2020 · manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Jul 29, 2021 · turizm cenneti antalya manavgat'taki orman yangını tüm ülkenin gündemine yerleşti.

Iiwxwitr0khcnm
Iiwxwitr0khcnm from icdn.ensonhaber.com
1 day ago · manavgat'ta büyük orman yangını: Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. 3 saat önce "5 saat boyunca işkence görmüşüm". Jul 28, 2021 · manavgat'taki orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor bir yorum ekle. Yangın, bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da yayıldı. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Jul 11, 2021 · manavgat'ta orman yangını. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Dün başlayan ve söndürme çalışmaları hız kesmeden devam eden yangında alevler yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçradı. Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde 4 noktada yangın çıktı. 3 saat önce "5 saat boyunca işkence görmüşüm". Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu. Jul 28, 2021 · manavgat'taki orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor bir yorum ekle. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Jul 28, 2021 · manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle boşaltıldı! 1 day ago · manavgat'ta büyük orman yangını: 1 day ago · manavgat orman yangını kim çıkardı? Yangın, bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da yayıldı. Jul 29, 2021 · turizm cenneti antalya manavgat'taki orman yangını tüm ülkenin gündemine yerleşti.

Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. 1 day ago · manavgat orman yangını kim çıkardı? 1 day ago · manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Jul 11, 2021 · manavgat'ta orman yangını.

Eoyrkkm3jyemcm
Eoyrkkm3jyemcm from i11.haber7.net
Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu. 3 saat önce "5 saat boyunca işkence görmüşüm". Jul 28, 2021 · manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle boşaltıldı! Yangın, bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da yayıldı. 1 day ago · manavgat'ta 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. Sarılar mahallesi hastane caddesi'nde sarılar jandarma karakolu karşısında orman ve makilik alanda çıkan yangına, orman i̇şletme müdürlüğüne ait 5 arazöz, 4 su. Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde 4 noktada yangın çıktı. 1 day ago · manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı.

Jul 28, 2021 · manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle boşaltıldı!

Yangın, bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da yayıldı. Dha muhabiri alparslan çınar da yaptığı açıklamada henüz nasıl başlandığına dair bilgi yok. Jul 23, 2020 · manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli. Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde 4 noktada yangın çıktı. 1 day ago · manavgat'ta büyük orman yangını: 3 saat önce "5 saat boyunca işkence görmüşüm". Jul 28, 2021 · manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle boşaltıldı! Dün başlayan ve söndürme çalışmaları hız kesmeden devam eden yangında alevler yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye etti.

Jul 23, 2020 · manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Dün başlayan ve söndürme çalışmaları hız kesmeden devam eden yangında alevler yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçradı. Jul 28, 2021 · manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle boşaltıldı! Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye etti.

9pc0ak7yfcn7tm
9pc0ak7yfcn7tm from cdn1.ntv.com.tr
1 day ago · manavgat'ta 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. Jul 29, 2021 · turizm cenneti antalya manavgat'taki orman yangını tüm ülkenin gündemine yerleşti. 1 day ago · manavgat orman yangını kim çıkardı? Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu. Dha muhabiri alparslan çınar da yaptığı açıklamada henüz nasıl başlandığına dair bilgi yok. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı.

3 saat önce "5 saat boyunca işkence görmüşüm".

Sarılar mahallesi hastane caddesi'nde sarılar jandarma karakolu karşısında orman ve makilik alanda çıkan yangına, orman i̇şletme müdürlüğüne ait 5 arazöz, 4 su. 1 day ago · manavgat'ta 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli. Yangın, bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da yayıldı. Dha muhabiri alparslan çınar da yaptığı açıklamada henüz nasıl başlandığına dair bilgi yok. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. 1 day ago · manavgat'ta büyük orman yangını: Jul 28, 2021 · manavgat'taki orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor bir yorum ekle. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde 4 noktada yangın çıktı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü. 3 saat önce "5 saat boyunca işkence görmüşüm".

Posting Komentar

0 Komentar